Panorama Homes Network er et velkendt og respekteret firma gennem 12 år. Vores nøgleord er service, troværdighed og kommunikation. Vi tilbyder service efter Europæisk standard samtidig med vi har et strejf af den Tyrkiske gæstfrihed.

Vi er et multisproget team, som udover Tyrkisk taler de Skandinaviske sprog, Hollandsk, Engelsk og Tysk.

Nogle af vores bedste kvaliteter er troværdighed. Denne troværdighed har vi opbygget gennem 12 års erfaring. Vi har et team af professionelle til at arbejde for os. Fra bogholderi - hvor vi selvfølgelig anvender professionelt software - dette sikrer et godt overblik over jeres kompleksers financielle situation. Vi samarbejder med advokater, hvilket også garanterer at jeres komplekser bliver administreret ifølge gældende Tyrkisk lovgivning (KMK) - Tyrkisk lov for lejligheds- og kompleksadministration.

Derudover har vi en personalegruppe der kan kommunere med jer når de kommer ud i jeres lejligheder og komplekser (supervisorer). På vores kontor er ansat koordinatorer, der koordinerer hvad der behøves for at løse eventuelle udfordringer så nemt og hurtigt som muligt. 

Vi har et godt samarbejde med myndigheder og forsikringsselskaber etc., hvilket gør det meget nemmere for jer at have en bolig her i Tyrkiet - ligesom det også giver jer friheden til at slappe af og lade jer nyde jeres ferie når i opholder jer hernede.