EEN AANTAL GOEDE REDENEN OM EEN SERVICE PAKKET  BIJ  PANORAMA HOMES AF TE SLUITEN

Een service pakket bij PH is te vergelijken met een verzekering. Het biedt u de zekerheid voor een geschikte en efficiente manier om uw woning te laten beheren. Bovendien biedt het u een grote diversiteit aan extra services en hulp bij alle mogelijke calamiteiten. Een aantal goede redenen geven wij als volgt:
1.  Maandelijkse check-up van uw woning
Een maandelijkse check-up van uw woning geeft u een veilig gevoel en voorkomt onverwachte problemen. Ons serviceteam controleert het gehele appartement en zo ook de elektriciteits en water meter, om veilig te stellen dat er geen gebruik is geweest of andere mogelijke schade zoals lekken etc. Bijv een toilet dat 6 maanden lang doorloopt kan een hoge waterrekening veroorzaken. Ook zal onze medewerker u appartement door laten luchten.Na een heftige regenval wordt nogmaals extra gecontroleerd dat de afvoer van de balkons werken.Indien u in de winter komt kunnen wij desgewenst uw airconditioning instellen zodat u in een aangenaam en warm appartement aankomt.
2.  Verzekering
Een verzekering voor uw woning is niet verplicht, maar ten alle tijde absoluut aan te raden. Wij kunnen u helpen met het afsluiten van een goede verzekering. In geval van schade zullen wij zorg dragen voor al het nodige papierwerk, indien nodig met de politie en de lokale autoriteiten. Verder zorgen we ervoor dat alles wordt gerepareerd. (Een officiele machtiging van u is hiervoor
noodzakelijk
Bijv. Indien er wordt ingebroken in uw appartement en u heeft geen servicepakket dan zult u zonder professionele hulp al de zaken zelf op moeten lossen………..en dan maar hopen dat het geregeld wordt voordat u vertrekt. Bovendien kost het ook uw vakantietijd!
3.  Betaling van uw rekeningen
Water, electriciteits en verzekering dienen uiteraard betaald te worden. Buiten Alanya is het nog niet mogelijk automatische betalingen via uw bank te verrichten behalve dan de elektriciteitsrekening. De overige rekeningen worden in uw brievenbus gedaan en dienen handmatig betaald te worden. Het is niet mogelijk om de rekeningen naar uw adres in uw land te laten versturen. Bijv. bij niet betaalde rekeningen loopt u de kans afgesloten te worden en zelfs met risicos op boetes. Met een service pakket van PH bent u zeker dat al uw rekeningen op tijd worden betaald. Weer een zorg minder en een besparing van uw vakantietijd.
4.  Onroerend goed belasting
Onroerend moet jaarlijks worden betaald. Daar ontvangt u geen rekening van. Een bezoek aan het gemeentehuis is hiervoor noodzakelijk. Indien u dit niet op tijd betaald zult u een boete krijgen.
5.  Deelname aan bijeenkomsten betreffende vereniging van eigenaren
Indien u niet op vergaderingen van de vereniging van eigenaren aanwezig kunt zijn, is het aan te raden iemand anders in uw naam te laten gaan. PH kent de taal en heeft tevens kennis van zaken omtrent uw appartement of villa complex. PH kan in uw naam een stem laten tellen en tevens opkomen voor uw rechten. Alweer een zorg minder.
6.  Assistentie in geval van ziekte of andere noodsituaties.
Indien u pech heeft en ziek wordt tijdens uw verblijf in Turkije, is het een hele geruststelling dat u een PH service pakket heeft. Omdat u dan tevens gebruik kunt maken van onze service die wij hebben met een van de beste lokale prive ziekenhuizen. (overigens heeft u wel een ziektekostenverzekering met buitenlanddekking nodig). Het ziekenhuis vindt uw woning feilloos, toch een veilig idee in geval van nood.
7.  Contact met de bouwbedrijven
Waarom zou het bouwbedrijf u helpen na de oplevering van uw appartement?- Tevens een goede reden voor een servicepakket bij PH, iemand die u kan helpen te overleggen met het bouwbedrijf en tevens goede kontakten heeft met de lokale gemeente.
8.  Contact met lokale autoriteiten
U kunt ten alle tijde contact opnemen met PH, Deens, Engels, Nederlands, Duits en Turks sprekende medewerkers, zij zullen u helpen met al de nodige assistentie bij de politie, autoriteiten, invullen van formulieren en andere benodigde papieren.INBEGREPEN BIJ HET SERVICE PAKKET:

Maandelijkse check-up van uw appartement

Betaling van al uw rekeningen,elektriciteit en water etc.

Betaling van uw onroerend belasting

Regelen verzekering van uw woning

Vertegenwoordiging naar het verzekering in geval van claims

Transfers van en naar het vliegveld. Assistentie bij ziekte en andere noodsituaties gedurende 24 uur per dag.

Indien nodig hulp bij aanvragen verblijfsvergunning

Aansluiten en registreren van elektriciteit en watermeter

Aansluiten van telefoon/internet (alleen mogelijk met verblijfsvergunning)

Deelname vergaderingen vereniging van eigenaren in uw naam (alleen mogelijk met machtiging)

Schoonmaak service van uw woning (prijs op aanvraag)

Wasserij service (prijs op aanvraag)

Rent a car service (prijs op aanvraag)

Installeren van satelliet

Assistentie bij meubels kopen

Assistentie bij overige decoratie van uw woning

Vullen van uw koelkast voordat u aankomt

Helpen met boeken van excursies in Alanya of in Turkije

Organiseren van verjaardagen, of andere feestjes of diners

Assistentie voor kortingskaarten bij winkels, restaurants etc.

Assistentie bij boeken vliegticket

Gebruik maken van fotokopi, fax, scan of internet op ons kantoor.

Onderhoud, reparaties en klusjes kunnen worden georganiseerd door ons serviceteam. Wij zullen er op toezien dat een en ander wordt uitgevoerd en tevens dat niet geautoriseerde personen toegang tot uw woning hebben.

Alle andere verzoeken of services die u wenst zullen op aanvraag door ons worden uitgevoerd.